Groninger specialiteiten

Groninger droge worst

Wij kruiden onze Groninger droge worst in eigen worstmakerij op Groninger wijze: met kruidnagel. We hebben twee soorten droge worst.

  • Droge worst met kruidnagel
  • Droge worst met peper en knoflook

Per stuk: € 2,99
3 stuks voor: € 7,99

Klik hier voor meer droge worstsoorten >>

Kookworst

Uit eigen worstmakerij, heerlijk bij de borrel of uit het vuistje.

Gezoete bloedworst

Ook de bloedworst maken wij zelf. Gesneden in plakken van circa 1 cm kunt u de bloedworst aan beide zijden bakken in de koekenpan.
Heerlijk bij de stamppot of op een boterham. De bloedworst kan ook koud gegeten worden.

Boerenleverworst

Deze leverworst wordt door ons gemaakt van stukjes lever en kruidnagel.

Rolpens

Een heerlijke rolpens uit eigen worstmakerij. De rolpens is in schijven verkrijgbaar. Het wordt door ons op smaak gemaakt in het zuur met mosterdzaad, zilveruitjes, kervel en paprika. Heerlijk bij de rode kool met appeltjes of als borrelhapje met een zilveruitje.


Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.